Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
I. Method Feeder Országos Bajnokság beszámoló
2016. augusztus 10.
Szekeres Tibor

I. METHOD FEEDER ORSZÁGOS BAJNOKSÁG BESZÁMOLÓ

Július első hétvégéjén a Maconkai-víztározó gáti versenypályája adott otthont az I.Method Feeder Országos Bajnokságnak. A majd hetven fős mezőny nem szűkölködött kiváló ellenfelekben, a pálya sokarcúsága is kiváló versenyt ígért...
Kendermag turbó
2016. május 26.
Szekeres Tibor

KENDERMAG TURBÓ

Egyik kedvencem, az Envy Green method mix alapját halibut pellet és kendermag őrlemény képezi. Mindkettőt kedvelik a pontyok, hát ha még szemezgethetnek is a vonzó ízfelhőben...Egy olyan methodos keveréket szeretnék bemutatni, melynek darabos összetevői garantálják a nagytestű halak folyamatos helyben tartását. A Hemp&Halibut jellegre további adalékokkal ráerősítve olyan anyagot kapunk kézhez, amely bármelyik pontyos vízen megállja a helyét!
Hobbihorgász vagyok, hódítani akarok!
2016. május 18.
Horgász-Zóna

HOBBIHORGÁSZ VAGYOK, HÓDÍTANI AKAROK!

Nehéz a dolga annak, aki csak egy pár alkalomra szeretne horgászfelszerelést választani. Egy nyaralás, egy baráti összejövetel vagy pár alkalom a nyári szünetben – ennyi fér bele és teljesen logikus gondolat, hogy erre nem kellene egy havi fizut elkölteni. Mégis, a horgászat a sikerről (is) szól, a halfogás öröméről, vagy legalább is annak esélyéről. Hogyan fér össze ez a kettő? Erről szól a cikkünk!
A préri nagyjai
2016. április 25.
Pop Attila

A PRÉRI NAGYJAI

Az áprilisi bolond időjárásnak nyoma sem volt, mikor úgy gondoltam: eljött az idő, hogy számomra a legkedvesebb tavam felé vegyem az irányt. Itt kezdtem el horgászni újra, és a kezdeti nehézségek ellenére is valahányszor meghallom azt, hogy „Préri-tó”, a szívem gyorsabban ver, és alig várom, hogy kedvenc helyemen a halakat üldözzem…
Egyesületi vizeken... tavaszi keszegezés
2016. április 20.
Szekeres Tibor

EGYESÜLETI VIZEKEN... TAVASZI KESZEGEZÉS

Lehet úgy is keszegezni, hogy alig van kapás, de lehet úgy is, hogy 2-3 percenként akciózunk! Két ilyen keszegezés történetét, tanulságait olvashatjátok György Tamás tollából!
Bevált keverékek tavaszi időjáráshoz
2016. április 13.
Bittó Zoltán

BEVÁLT KEVERÉKEK TAVASZI IDŐJÁRÁSHOZ

Hideg vagy melegedő vízben sokak szerint nem annyira hatékonyak a hallisztes mixek - azoknak nyáron van létjogosultságuk. Tényleg? Bittó Zoli kollégánk ennek ment utána... Az első tapasztalatait itt olvashatjátok!
A hobbid a szakmánk! Tetejére