Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
eXtrem Method! Csak megszállottaknak!
2014. február 04.
Páll Eörs

EXTREM METHOD! CSAK MEGSZÁLLOTTAKNAK!

Most valami olyanról szeretnénk írni, amiről eddig nagyon kevés információt osztottunk meg, vagy leginkább semmit. Egy versenyző a versenysportban szakiránytól függetlenül, ha eredményes akar lenni, akkor nagy mennyiségű tudást kell megszereznie. Ezeknek csak egy része hozzáférhető, másik részét saját magának kell kikísérleteznie, rá kell jönnie az összefüggésekre. Nincs ez másként a horgászatban sem. Annak idején, amikor elkezdtünk versenyezni, folyamatosan kerestük az eredményesség titkát. A nyerő technika kutatásánál megpróbáltuk a leghatékonyabb, legegyszerűbb módszert megtalálni. Így jutottunk el A MÓDSZER-hez, a METHOD-ozáshoz.
„Energy” télre
2014. január 14.
Páll Eörs

„ENERGY” TÉLRE

Volt már olyan az életetekben, hogy nagyon elterveztétek, hogy mi és hogyan fog történni a másnapi horgászaton, aztán még sem úgy sikerültek a dolgok? Ilyenkor a legnagyobb feladat, kitalálni mi és miért nem működik, valamint rájönni, hogy mi és miért működik. Ezeket a miért-eket a legnehezebb megválaszolni, pedig pont ezek visznek előre. Ne hagyjuk magunkat becsapni olyan önámításokkal, hogy nincs itt hal, most nem eszik, ilyen-olyan frontbetörés van vagy, hogy a légnyomással vannak gondok. Ezek a kifogások azért veszélyesek, mert megnyugtatnak minket és innentől kezdve nem keressük a megoldásokat. A csapattársammal, Dáviddal már számtalan kihívással néztünk szembe, amelyek folyamatos továbbgondolásra és kísérletezésre sarkalltak minket.
Milyen kaját válasszunk methodozáshoz?
2013. október 09.
Oláh Zoltán

MILYEN KAJÁT VÁLASSZUNK METHODOZÁSHOZ?

Horgászboltjainkban folyamatosan kérdezgetjük a vásárlóinkat, hogy milyen eredményt hozott az egyik vagy éppen a másik etetőanyag és bizony nem minden esetben a drága az egyetlen megoldás! A method módszernél alapvetően azért azt feltételezzük, hogy a drága eredményesebb, de van, aki az olcsóbb method kajákkal is sokat fog. Ennek jártunk utána a legutóbbi horgászatunkon. Vigyázat! Kendőzetlenül számolok be az eredményről.
Mesterhármas
2013. október 08.
Kurucz Dávid

MESTERHÁRMAS

Örömmel értesültünk róla, hogy a mindenamifeeder portál és Szekeres Tibor ismét komoly megmérettetés szervezett, amelynek helyszíne a Rab-horgásztó. Nem szerettük volna elmulasztani a lehetőséget, hogy a mély bányatavak terén szerzett eddigi tudásunkat tovább csiszoljuk. Előzetesen nem szerepelt a terveink között, hogy megírjuk az élményeket, de végül olyan kerek lett a történet, hogy megosztásra érdemesnek találtuk.
Method kosár megtöltése pellettel
2013. szeptember 24.
Oláh Zoltán

METHOD KOSÁR MEGTÖLTÉSE PELLETTEL

Szeretnél Te is sok halat fogni, kipróbálnád a method feeder horgászatot, de nincs tapasztalatod az etetőanyag beállításában? Nem gond, ebben a cikkben bemutatjuk a Method feeder kosár pellettel való megtöltésének lépéseit!
Method feeder kosár megtöltése etetőanyaggal
2013. szeptember 19.
Oláh Zoltán

METHOD FEEDER KOSÁR MEGTÖLTÉSE ETETŐANYAGGAL

Soha nem csináltad még? Csináltad, de nem biztos, hogy jól? Képes útmutató a Method feeder kosár etetőanyaggal való megtöltésének lépéseiről!
A hobbid a szakmánk! Tetejére