Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Method Feeder Craig Butterfiled módra
2013. július 22.
Horgász-Zóna

METHOD FEEDER CRAIG BUTTERFILED MÓDRA

2011 december 16-án jelentette be az angol Middy cég, hogy Craig Butterfield személyében új vezetője lesz a Middy által szponzorált horgászcsapatnak. Craig addig is a vezető szerepet vállalt a termékek tervezésében és tesztelésében. Azóta tovább bővítette a szponzorált horgászok körét, ezzel is még több tapasztalatot és tudást hozva a Middy csapatba. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy rövid interjú erejéig kifaggathattuk arról, ő hogyan csinálja a method feederezést!
Módszerek csatája 2. - method vs. bordás kosár
2013. július 01.
Horgász-Zóna

MÓDSZEREK CSATÁJA 2. - METHOD VS. BORDÁS KOSÁR

Biztosan sokakat foglalkoztat a kérdés: tényleg jobb-e a method kosaras horgászat? (Method, azaz „töltögetős” kosár használatának lényege, hogy a csalinkat az etetőkosarunkba tömött finom, lisztes felhősödő etetőanyagunk közepében kínáljuk fel.) Ezen a héten Nagy Robi kollégámmal a Budapesthez közeli, szépen karbantartott és halasított Aranypikkely horgásztavon mértük össze két feederes szerelék fogósságát!
Dynamitos hétvége
2013. június 14.
Kurucz Dávid

DYNAMITOS HÉTVÉGE

Eddig ilyet még nem csináltunk! Annyira csábító volt mindkét verseny, hogy bevállaltuk, egy hétvégén szombaton és vasárnap is résztveszünk egy-egy rangos megmérettetésen. A szombaton az Izsáki egyéniben mérettük meg magunkat. Nagy pechünkre sikerült a három szektorból ugyan abba sorsolni. Gyakorlatilag egymás ellen kellett küzdenünk.
200 kg 8 óra alatt feederbottal!!! és videóval
2013. május 22.
Kurucz Dávid

200 KG 8 ÓRA ALATT FEEDERBOTTAL!!! ÉS VIDEÓVAL

Ott kezdeném, hogy eredetileg el sem akartam menni erre a horgászatra. Az Ohati III. tavon foglalt Csiba Dávid barátom egy helyet hétvégére. Péntektől vasárnapig tervezte a horgászatot. Szombat-vasárnap bojlis barátja csatlakozott hozzá az előzetes tervek alapján, de pénteken sem akart egyedül horgászni. Így végül „hosszas” rábeszélés után vele tartottam :)
Azok a húsvéti „be- ESŐ” pontyok…
2013. április 04.
Nagy Róbert

AZOK A HÚSVÉTI „BE- ESŐ” PONTYOK…

Nem, nem és nem akar az idő „kipendülni”, dühöngök hol magamban, hol már hangosan. Az üzleteinkbe betérő horgásztársak is „kínlódnak” rendesen. Meg kell mondani, sokan foglaltak az ünnepi „hosszú hétvégére” helyet maguknak országszerte és persze ilyenkor már az egyébként fázósabb „sporik” is végre megmozdulnának… Ehelyett borzasztó hideg, eső, néhol még hó és persze – kinehagyjam - óriási szél tombol mindenfelé hazánkban! A hírek és a valóság arról szól, hogy belvíz és árvíz fenyeget országszerte, ez már tényleg egy valóságos „armageddon”! Volt „szerencsém” már március 15-én elázni, megfázni… ELÉG VOLT, NEM MEGYEK KI! Vagy még is?
Kezdődik! Kezdődik! Elkezdődött!
2013. február 25.
Kurucz Dávid

KEZDŐDIK! KEZDŐDIK! ELKEZDŐDÖTT!

Hogy mi? Természetesen a horgászszezon! Bár, ha jobban belegondolok, szinte véget sem ért. December elején még volt horgászható víz, sőt még verseny is! A január pedig rögtön enyhe idővel és kiolvadt tavakkal indított. Február is hasonlóan kezdődött, így az első szombat reggel már a Préri tavon ért minket. A bőrig ázás mellett jó néhány ponty fárasztásával lettünk gazdagabbak. Az élmények hatására a következő szombatot is bevállaltam a gyanús előjelek ellenére:
A hobbid a szakmánk! Tetejére