Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Horgászatról őszintén felmérés - az eredmények elemzése
2016. szeptember 23.
Horgász-Zóna

HORGÁSZATRÓL ŐSZINTÉN FELMÉRÉS - AZ EREDMÉNYEK ELEMZÉSE

Júniusban lebonyolítottuk a Horgász-Zóna 'A horgászatról őszintén' című felmérését, melyet 1659-en töltöttek ki. Még egyszer köszönjük a résztvételt! Tadadadaaaaa! Íme az eredmények! Ilyenek vagyunk mi, horgászok!
Egyről tizet - Lajossal
2016. augusztus 30.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TIZET - LAJOSSAL

Utolsóként a sorozatból bemutatkozik Lajos, aki a folyóvizek nagy szerelmese. Köszönjük az eddigi figyelmet, ha új kolléga érkezik majd hozzánk, őt is bemutatjuk! :)
Egyről tízet - Szandival
2016. augusztus 12.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TÍZET - SZANDIVAL

Következzen most a Horgász-Zóna 'női' szakosztályának képviselője, Szandi, akiről a tíz kérdés mentén most még többet megtudhatsz!
Egyről Tízet -  BLACK CAP Robival
2016. augusztus 09.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TÍZET - BLACK CAP ROBIVAL

Korán sincs vége az Egyről Tízet sorozatunknak! Következzen Nagy Robi, más néven Black Cap, akiről most még többet megtudhattok a tíz kérdés alapján!
Egyről tizet - Márkkal
2016. július 15.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TIZET - MÁRKKAL

Ebben a sorozatban a Horgász-Zóna kollégák mutatkoznak be: mindenkiről tíz kérdés mentén tudhatsz meg belsős infokat. Folytatjuk a sorozatot Márkkal, aki egy igazi Jolly Joker a Zónánál!
Egyről tizet - Zotyával
2016. július 09.
Horgász-Zóna

EGYRŐL TIZET - ZOTYÁVAL

Ebben a sorozatban a Horgász-Zóna kollégák mutatkoznak be: mindenkiről tíz kérdés mentén tudhatsz meg belsős infokat. Folytatjuk a sorozatot Zotyával, a method forradalom első sorának harcosával, nem mellesleg pedig a csomagjaitok készre alakítójával!
A hobbid a szakmánk! Tetejére