Felhasználónév: Jelszó:


Regisztráció Elfelejtett jelszó Kedvencek
Keresés
Vissza az áruházba
Évadnyitó horgászat
2015. április 10.
Pa’linCa’rp Team

ÉVADNYITÓ HORGÁSZAT

Idei elsõ túránk színhelyéül a Biatorbágy melletti Arizóna Carp Lake (régi nevén Bia IV-es tó) tavat választottuk. A horgászatra március 13-16 közötti időpontban került sor az új 2/2 számozású bojlis állason. Sokat horgászott tó ez, megpróbáltunk túljárni ismét a halak eszén!
Finomszerelékre hangolva
2015. április 01.
Nagy Tibor

FINOMSZERELÉKRE HANGOLVA

Itthon a feeder horgászbotot a heavy, extra heavy dobósúlyok jelentik... A módszer szülőhazájában meg pont az ellenkezőjét. A feeder horgász evolúciója? Meglehet. Az én példám azt mutatja be, hogyan kanyarodtam el a finomszerelékes feeder horgászat felé.
Bait-Tech termékek a webáruházban
2015. március 10.
Horgász-Zóna

BAIT-TECH TERMÉKEK A WEBÁRUHÁZBAN

Ismerősen hangzik a Special G green? Ez az egyik mestermunkája az angol Bait-Tech gyártónak, de közel sem az egyedüli! Kíváncsi vagy a többire? Ebben a folyamatosan frissülő cikkben megtudhatod mit érdemes kipróbálnod idén!
Pörgő vasdarabok
2015. március 09.
Balogh Gábor

PÖRGŐ VASDARABOK

Metált bírod? Sok helyzetben helyt álltak már, az elmúlt években azonban nem ők voltak a divat diktátorai. Pedig a fogósság - tartósság - árszint koordináta rendszerben igen jó helyen szerepelnek! Olvasd el a cikket és képzeld magad elé a "pörgő vasdarabokat!"
Startol a Horgász-Zóna mobil alkalmazása!
2015. február 16.
Horgász-Zóna

STARTOL A HORGÁSZ-ZÓNA MOBIL ALKALMAZÁSA!

A Horgász-Zóna újdonságainak, akcióinak, írásainak naprakész értesítő mobil alkalmazása elkészült!
Shimano orsók a Horgász-Zóna kínálatában
2015. február 06.
Horgász-Zóna

SHIMANO ORSÓK A HORGÁSZ-ZÓNA KÍNÁLATÁBAN

Mi tagadás, szeretjük a Shimano orsókat. Kiemelkedő minőségű termékek és most már az alacsonyabb árkategóriákban is lehet válogatni. Ebben a bemutatóban egy helyre gyűjtöttük a kínálatunkat!
A hobbid a szakmánk! Tetejére